>

Jaha, hejhej

Valborg. Jag brukar vara hemma på valborg, men ikväll vill jag göra nåt! Ut och andas annan luft.

Vi får kanske höras senare; nu ska jag och mamma klå min morfar i Jatzy (vilket jag typ lärde mig igår kväll, så lycka till Marie) ;)

Kram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Läsning

Tänkte visa ett par stycken ur min berättelse! Det är nog ganska svårt att förstå sammanhanget på det här viset, men ni kan ju läsa boken när den väl har blivit publicerad, haha... Skämt åsido.

Though, nothing of these things happened to me this morning in may, the year I turned seventeen. Yes, the alarm woke me up and I felt so tired I couldn’t think, and I really wanted to go back to sleep. But as the good girl I was, I sat up the same moment I opened my eyes, and didn’t lie down again, even though my head was heavy like a medicine ball and lights were dancing in front of my eyes. Then, before I could even consider falling back to the pillows, I trembled out of bed.

---

The parking lot was almost empty as I crossed it. The rest of the students would probably arrive in their cars in ten minutes or so. I myself walked to school. First of all, the way was so short it wouldn’t be necessary driving there, and second of all, we had one car, and my dad drove it to work every day. Nevertheless, I didn’t mind a walk. The fresh air had an ability to cheer me up a little and give me a more positive way of thinking, which was needed; my first lesson was often science. Let’s just say it wasn’t one of my favourite subjects.

Finns det nån annan översättning av "medicinboll"? Min känns lite försvenskad, liksom. Hmm...

Kram igen (och den här gången av mig och ingen lurvig nallebjörn)

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

29e april 2011

Vilken härlig dag! Kunde ligga ute i bikini till och med. Men jag smorde in mig med solkräm i och med att det var typ kl ett - värsta tiden för solning. Men det var lugnt. :)

Det är så fruktansvärt deprimerande varje gång jag kommer att tänka på att jag har en so-uppsats att skriva och kemi att plugga. Min hjärna är inställd på sommarlov redan; jag vill bara skita i allt plugg nu på slutet, men det går ju inte. Jag tror inte att jag får mitt MVG i SO om jag inte skriver en bra uppsats om globaliseringen... :/
Jag får väl bita ihop när jag väl ska sätta igång, helt enkelt. Det jobbigaste är att göra just det, sätta igång. Efter det kan jag nog skriva lite i taget tills fredag nästa vecka då det ska lämnas in. Det ska nog gå.
Nej förresten, det SKA gå. Jag kan, jag vill, jag ska.

Apropå att skriva, jag håller på och skriver en berättelse på engelska. Bara för nöjes skull, alltså. Jag älskar språk och att skriva skönlitteratur. Min yrkesdröm är att skriva en bästsäljare. Jag ser upp till mina egna favoritförfattare, som främst är JK Rowling. Att själv få göra nåt sånt som hon har gjort vore fantastiskt. :D

Förresten, jag behöver tips om var man kan hitta klänningar, långa som korta, som passar till en vårfest ("niornas bal"). Jag har dammsugit butikerna i min stad, undrar om man faktiskt måste åka till typ Stockholm för att hitta nåt.

Varma kramar av en lurvig nallebjörn (wtf) :P

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

18:23

Gjorde en bild på artpad.art.com nyss, och jag länkade till den i ett inlägg och provade sen att klicka på den. Jag kom till sidan men kunde inte se min bild... Så det funkar nog inte för er heller. Men jag lägger in den så kan ni prova iaf.

http://artpad.art.com/?lk44zon98nw

Kramkram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Glad påsk!

Jag tror absolut att jag är helt ensam om dagens rubrik alltså...

Det känns faktiskt inte riktigt som påskafton, och det är nog för att vi inte har gjort samma saker som vi brukar göra på påsken. Den infaller ju så sent i år, så det finns ingen snö. Vi brukar nämligen åka längdskidor till en fäbod i närheten av Orsa och fika och grilla korv och hoppa från ett hustak ner i snön... :) Vi är ändå i Orsa och har haft en härlig dag hittills på andra sätt, dock. Vi gick längs en fors till ett litet bad där vi grillade korv och spelade lite kort på en brygga som låg på marken. Längs forsen fanns det värsta vattenfallet, häftigt!

Om det är någon som läser det här, har du haft en trevlig påsk hittills? Hoppas att ni alla har haft det! :)

Jag tror att bloggen skulle bli mycket intressantare om det fanns fler bilder, men jag vet inte vad jag ska lägga upp för bilder. Vill inte lägga ut en massa bilder på mig själv ("så här ser mina porer runt näsan ut i närbild", liksom), men vad mer kan jag lägga upp förutom en teckning då och då? Förslag, tack.

Talk to u l8r
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

18e april 2011

Jag tycker att det är hur bra som helst att H&M har sin nya Consious Collection, som är ekologiskt producerad. Plus att jag läste att de under förra året minskade vattenåtgången till deras jeans med 30%! Jag blir så glad! :)

Nu ska jag umgås med min familj lite grann. (Jag har en bror också; jag nämner ju mest mina föräldrar. Han går gymnasiet i en annan stad, men han kommer såklart hem ibland.) ;)

Kram

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Härlig söndag

Har ett litet uppehåll med bloggen som kanske varar i några dagar till. Mest för att jag inte har lust. Det ska kännas meningsfullt, och det gör det inte just nu. Men verkliga livet känns absolut meningsfullt. Det är vår, till att börja med! :D

Men jag måste iaf berätta om min dag. Till skillnad från de flesta andra söndagar har jag haft kläder på mig hela dagen och har faktiskt gjort nåt. Jag var med mina föräldrar på Lager 157 och shoppade lite. :) Mycket trevligt! Köpte bl a en klänning som jag aldrig trodde jag skulle ens prova, men den var jättesnygg! Grönmönstrad med liten halslinning fram, men med helt öppen rygg. Skulle vilja ha den i skolan imorgon, men tillfället känns inte riktigt rätt, hehe.

Kanske hörs vi lite senare ändå.

Kram!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-04-10

Det har gått några dagar sen sist... Det är för att jag har varit sjuk. :( Gick hem från skolan i torsdags med lite feber. I fredags morse hade jag ingen feber iaf, men den steg och som högst hade jag typ 38.8. Men efter en värktablett åkte jag ändå på en liten rockkonsert i en timme, hehe. Var bara tvungen att se ett par killar i klassen som spelar gitarr/sjunger i ett band. Helt stört duktiga, jag lovar, de är de bästa jag sett. Och tack vare tabletten mådde jag bra också. Men ja tog det ändå lugnt, såklart.

Så, nu har ni hört mitt livs historia. Och med det säger jag gokväll!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-04-06

Jag googlade bilder på choklad nyss, för jag funderade på att ha nåt sånt i en eventuell bloggdesign. Och när jag satt och scrollade bland alla chokladbilder började det värka i en tand, haha. Som om jag fick karies bara av att se godis.

Hur som helst, jag blir galen på programmet till kameran. Jag kan inte föra över bilder till datorn! Är det någon som kan Olympus Master? Vore suveränt med en förklaring. Det gick på vår gamla dator, men sedan vi börjat använda laptop känner datorn inte av kameran. :(

Det är härligt väder idag! I morse duggade det, men nu skiner solen och det är ca 12 grader. Rekordvarmt för i år faktiskt! Ska snart gå ut med hunden och njuta.

Ciao!

Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

18:09Det två nedersta: Byt ut nederdelen och skor så går du från vardag till fest på en sekund! (Om du har en festlig nederdel och festliga skor förstås). :P

Har suttit och ödslat tid på hm.se igen... Men nu ska jag sy! Jag har nämligen en tendens att råka slita av handdukshängarna när jag torkar händerna (vad kan jag göra åt att jag är övermänskligt stark??), så nu måste jag sy tillbaka dem på ett antal handdukar. Är det bara jag som gör detta?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-04-05Gjorde denna igår kväll. Jag ritade en lampa som lyste rakt höger ifrån och gjorde skuggorna därefter. Det finns nog mer att göra på den men jag vet inte om jag har lust. Jag ritar ju för att det är kul. :)
När jag ritar använder jag mig oftast av sånt papper som man har i skrivaren... Och oftast har jag bara en penna (HB). Inga konstigheter! ;) Fast jag har pennor med olika hårdhet som jag tar fram ibland...

Jaha, vad händer idag då? (Om du läser det här, skriv jättegärna en kommentar!) :D

Kram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tidsinställt - Tack!

Såg att läsarstatistiken har gått upp. Va kul! Fortsätt och läs snälla ni, och kommentera gärna med synpunkter och förslag så att jag kan göra bloggen roligare. :)

Kram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Öh... okej!Igår var vi ju på stan, och tillsammans köpte jag och mamma böcker för 25 kronor. Det var fem böcker. Hur går det ihop? Svar: Second hand. Hittade dessa två böcker (3:e och 4:e Harry Potter) för fem kronor styck. Jag blev något glad. :)

Förutom att prova tusentals olika klänningar så gjorde jag en annan sak också. JAG TOG HÅL I ÖRONEN! Jag hade funderat på det i ett par år men inte tagit mig för att göra det. Nu hade jag bestämt mig, men gick bara till frisersalongen för att beställa en tid, för de stängde typ då. Men kvinnan på salongen sa att hon kunde göra det direkt, om jag ville, för det går så fort. "Öh... okej", sa jag och blev nervös. Och det gjorde faktiskt skitont. Men det gick över och var helt klart värt det!

Det är första gången på sjukt länge som jag ser regn. Det spöregnar verkligen ute. Ett vårtecken!

Kram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Flumeliflumlördag

Goooooooood morniiiiiiing! Hur mås det idag? Själv är det bra, iaf. Har inte hunnit göra så mycket än; jag gick upp för en liten stund sen bara. Men det blir kanske en tur på stan med min älskade mamma lite senare. Vill kolla på klänning till vårfesten igen.

Varje gång jag bloggar tänker jag "åh, jag skulle vilja fota kläder och outfits och lägga upp" men det blir aldrig så. Förhoppningsvis blir det så snart, åtminstone. Om jag orkar hämta kameran. Hehe.

Maintenant, je dois manger... öh, frukost. Bonne journée! :*
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)