>

Tidsinställt

Godmorgon alla morgonmänniskor! Inte för att det är så tidigt när detta publiceras, men det är morgon iaf. Vid den här tiden ska jag just till att hoppa in i duschen...

Jag har inte så mycket att säga... Förutom godmorgon! Fast det har jag ju redan sagt. Jag känner att detta inlägg är ganska FAIL.

Vi hörs! :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-03-28

Hejhopp!
Det har varit en trevlig måndag. Vi bestämde hur vår klasströja ska se ut ("Tack för betygen vi vet var ni bor" ska det stå ;D). Mattelektionen gick bra, teatern på elevens val kändes bra och jag har pluggat teknik (ellära). Okej, det sistnämnda är inte direkt störtkul, men jag kände att jag fick koll på saker och ting. :)

Jag vill börja med lite "dagens outfit"-bilder i bloggen. Tror att det är roligare att se på än Önskeoutfits. Det är visserligen kul att sätta ihop såna, så det fortsätter jag nog med.

Jag funderar på vad jag ska ha på mig på balen/vårfesten som vi nior har. Har kollat på klänningar i balstuk, och har hittat två som är riktigt fina. Men jag vet inte, det kanske inte är nåt att lägga ner mycket pengar på. Jag menar, det är ju "bara" niornas bal. Eller vårfest, som det heter på vår skola nuförtiden. Jag kanske skulle ta och titta i några vanliga butiker efter fyndklänningar...

Återkommer kanske med någon bild ihopsatt i Paint. Yay! säger ni.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Önskeoutfit


Kavaj, t-shirt, jeans, pumps i läderimitation, guldfärgade ringar från H&M.
Postad i: Kommentarer (0)

Sunday today

Den här dagen har verkligen gått jättefort. Har antagligen att göra med att vi gick in i sommartid i natt.
Här kommer lite stylingar jag gjorde på hm.se nyss.



Återkommer med Dagens önskeoutfit om en stund. Kraam.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

RINGAR!


Ringar från H&M, ca 40 kr.

Hej igen!
Nu var det ett litet tag sen jag skrev.. Det har helt enkelt inte blivit av. Jag har inte känt för att sätta mig vid datorn, helt enkelt.
Hur som helst, jag ska göra en snabbstädninga av rummet, för en kompis kommer över för att beta av ännu en film i vårt Harry Potter-"maraton". Det blir nog bara att lassa in alla kläder som ligger överallt i gästrummet intill, hehe. ;)
Ovan ser ni sex ringar jag köpte på H&M idag. Har velat ha ringar länge nu. Ska kanske pensla med genomskinligt nagellack så de håller färgen... Var på stan med en saknad kompis som jag inte träffat på länge, så det var skitkul att träffa henne igen! :D

Nu måste jag kila. Kram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Good morning sunshine

Jag är 98-procentigt säker på att vi inte ska ha första lektionen idag. Nästan hundra på att vi har sovmorgon.

Hur som helst, jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg när jag ändå kollade mitt schema på internet... Frågan är bara vad jag ska skriva. Just det! Jag kan ju berätta att på onsdag morgon ska jag till Jönköping. :) Någon där ute kanske är bekant med ordet Framtidspiloterna. Det är ett alternativ till vanlig prao i nian, och går ut på att man i grupp ska marknadsföra ett företag. I höstas hade jag det som prao, och nu är det en mässa i Jönköping där vi ska presentera Framtidspiloterna. Det startades för första gången i min stad, och jag tror att det var på min skola, och därför är det vår (ex)-syokonsulent och två elever (jag och en annan tjej) som presenterar. Vi är där mellan onsdag och torsdag och vi får sova på hotell. :D

Lägger upp ett par bilder på vad jag höll på med igår kväll, i brist på annat intressant att publicera.




Jag målade på riktigt akvarell-papper för första gången igår. Fick lite inspiration från mammas gamla bok om akvarellmålning... (obs, det ska föreställa två potatisar, om det inte syns) :P

Ha en bra dag!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Update

Filmen har nu övergått till en sjuk b-film. Helt plötsligt förvandlades alla på en bar till vapyrer i star trek-stil. Usch. Och ändå är George Clooney med, och han brukar ju göra riktigt bra filmer! :O

Kände mig bara tvungen att ventilera lite.. Hörs!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

God kväll/natt

Sitter med mina kusiner hemma hos min farmor och farfar. Vi kollar på en rysare. Vanligtvis springer jag och gömmer mig bara jag hör ordet "rysare", men det bara blev så att vi hamnade framför denna. Jag kan inte bestämma mig för om den är dålig eller inte, men ingen jag skulle se igen om jag fick tillfälle. Nej verkligen inte. Den går på 6:an just nu...

Jag tror inte det finns så mycket mer att säga just nu. Ciao!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Miss Sixty



Här kommer lite inspiration från Miss Sixty och min fantastiska förmåga att skapa mästerverk i Paint! Höhö...

Nu: diska. Senare: middag och nörda Sagan om ringen. ^^

Puss & kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ledig!

Hej,
har inte bloggat på ett par dagar nu. Jag har inte känt att jag har haft något som är det minsta intressant att skriva. Men idag kan jag nog komma på några saker! :)

Till att börja med: jag har studiedag idag! Hurra! Jag sov länge och har suttit på vår trapp som går från altanen till trädgården. Det var varmt.
Vad mer då? Jo, jag och min kompis fick tillbaka en SO-uppsats igår och... vi fick MVG!! :D Vi hade inte förväntat oss det, eftersom vi hade haft så lite tid på oss att skriva. Vi hade gjort en tankekarta i skolan och sen satt vi i-jag skojar inte-fem timmar i sträck hemma förutom en promenad med hunden för min del. Det blev ganska mycket flum men tillslut hade vi satt punkt på den sista meningen. Snacka om glad överraskning vi fick sen. :)

Jag vill lägga upp bilder på blusen och kavajen som jag skrev om för ett tag sen, och så bilder på ponchon jag köpte häromdan. Vi får se om det händer idag...

Nu måste jag ge mig ut på promenix med min älskade Saari. Kanske sätter i linser så att jag kan ha solglasögon...

Kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-03-12

Idag när jag och mamma var på stan köpte jag en poncho! Har aldrig ägt en poncho förut men nu gör jag det och den är jättesnygg! Den var på rea på H&M plus att jag prutade lite på grund av några små skador, så det var ett riktigt fynd. :)

Kram.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Boktips

Tänkte tipsa om lite böcker som jag har läst/läser (jag håller på med tre-fyra böcker samtidigt):

- Harry Potter, bok 1-7
Många av er har säkert läst dem, och resten av er hört om dem, så en förklaring känns överflödig...
Mina favoritböcker! Fantastiska. :D
- The twilight saga
Ni har säkert läst eller hört om denna också... Fantastiska! Stephenie Meyer beskriver känslor och relationer väldigt bra. :D
- Eragon
Kanske har du läst denna, men kan berätta kort att den handlar om Eragon, som hittar en mystisk sten som visar sig vara ett drakägg. Mycket spännande äventyr!

- Svärdet och spiran
Har inte kommit så jättelångt än, men en bra bok i alla fall. Ganska enkelt språk, så jag skulle nog kalla den relativt lättläst. Men den är ändå en bok för lite äldre (typ tonåring och uppåt), tycker jag. Den får katedralbyggen att bli intressanta!

- Sanne - Gatubarn
Läste denna senast för några år sen, och första gången var på mellanstadiet. Skulle säga att den passar alla åldrar, för innehållet är väldigt intressant. Handlar om gatubarn i Köpenhamn, och främst om Sanne, 13.

Tack för mig

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Finally!








En teckning jag har ritat lite på då och då den senaste veckan. Ska nog göra skuggorna kraftigare och göra vissa konturer skarpare, innan den är klar.
Det här är den första teckningen jag lägger upp på min blogg! Premiär! :D

Snart: pannkakor. Lite senare: promenad med hunden. Ännu senare: Plugga lite mer franska (har prov imorgon).

Kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Dagens önskeoutfit


Topp, jeans, ballerinas, och ring med små stenar från Oasis, ring med svart sten från Guldfynd by Kenza.

Min nya favoritaffär (som jag bara har varit inne i en gång) är Oasis! När jag var i Stockholm var jag på Oasis London och köpte en blus och en kavaj. Men jag ville köpa hundra andra saker också. De har riktigt snygga kläder som passar mig. :)

I brist på annat intressant att skriva kan jag berätta att jag drömde att jag var gravid inatt. Det var drygt, och jag blev glad när jag vaknade. Jag drömde att jag hade varit gravid ganska länge och att jag och mina föräldrar pratade om att jag skulle bli sen till trumpetlektionen... Sen var jag och mamma i skolan och jag skulle gå upp för en trappa som plötsligt var jättebrant och jag orkade inte lika mycket med min stora mage. :S Och så berättade jag för  min bästa kompis att jag var gravid (som om hon inte hade märkt det).
Nåväl, tillbaka till verkligheten. Vad händer hos dig idag? Skriv gärna en kommentar! :D

Kram.
Postad i: Kommentarer (0)

2011-03-06

Har fått hosta. -.- Inte världens värsta, men ändå. Trodde inte att jag skulle bli förkyld nu när jag redan varit det nyss. Man ska ju vara extra motståndskraftig efter att man varit sjuk. Nåja, över till roligare ämnen.

Fast vad finns det att skriva om? Jag börjar med att konstatera några självklara fakta, så kommer jag säkert på nåt. Idag är det söndag. Ja, jag kom på nåt! Idag ska jag göra min bild helt klar och så ska jag skriva en kort faktatext om konstriktningen rokoko och en kort text om en verksam konstnär under den här tiden. Och så blir det nog att gå ut en sväng om ett tag, det är rätt fint väder.

Så, det får duga.

Kram :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-03-05


Jeansjacka från Kappahl, kofta från Kappahl, skinnbyxor från Jofama by Kenza, ringar från H&M, skor med fransar från H&M

Lördag idag. Härligt, men det betyder också att sportlovet snart är slut! :( Och att min konsthistoria snart ska vara klar. Suck.
Nåja, så är det bara. Och lovet är faktiskt inte slut än; man ska njuta ända in i det sista. :)

Förresten, vad tycker ni om den nya designen? Själv tycker jag jättemycket om den! Fixade den väldigt enkelt med hjälp av en superbra blogghjälp-sida. Den finns som länk lite längre ner.

Ciao
Postad i: Kommentarer (0)

2011-03-04

Idag vid 13-13.30 var jag på bio med fyra kompisar. Var längesen jag var på bio så tidigt på dagen! Vi såg "Trassel" i 3D, och den var riktigt bra! Rekommenderas starkt! :D Jag har aldrig tittat på 3D på bio förut, förutom på Cosmonova på Naturhistoriska i Stockholm för flera år sen. Jag och en av mina kompisar fick ha 3D-glasögonen ovanpå våra vanliga glasögon, haha. Men det gick det med.

Jag borde hålla på med mitt bildarbete nu, för jag vill ha det gjort och slippa göra det på söndag kväll, men jag orkar inte just nu. Det är ett ganska stort projekt som kallas Konsthistoria, som vi har hållit på med rätt länge i skolan. Det skulle egentligen vara klart innan lovet, men nästan ingen hann färdigt, så vi fick lovet på oss.
Hur som helst, jag ska i alla fall börja idag.

Häromdagen när jag var ute och gick med hunden (som heter Saari, btw) hade jag kameran med mig och tog en massa fina bilder. Jag hade tänkt lägga upp några av dem på bloggen, men programmet till kameran krånglade, så jag har inte lyckats än. Men det kanske kommer! :)

Have a nice weekend! (något min lågstadielärare alltid sa på fredagarna, men som det tog lång tid för mig att fullt förstå betydelsen av) :P
Vi hörs senare idag eller imorgon.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tidsinställt

Jag provar på att göra ett tidsinställt inlägg. Så om det lyckas sitter jag nog och äter en semla och myser när ni får se det här. :) (Vilka ni egentligen? Läsarstatistiken ligger ju på ungefär två personer. Jaja, det är ju ett flertal i alla fall.)

Ha det bra!

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Here we go again!



Har kommit på att Jeffrey Campbell-skor ju är det snyggaste som finns i skoväg! Här är några av mina favoriter. Jag tycker att träskor är galet snyggt. Är sugen på ett par nu till våren och sommaren, men det känns lite onödigt, och jag är inte den som köper vad som helst i onödan. De kanske inte alls är sköna att gå i? Jag får väl prova när de börar säljas i butikerna...

Kram (igen)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

"Dagens"

Nu har jag blivit inspirerad igen! Jag ska börja med något jag kallar "Önskeoutfit" här på bloggen. Dvs jag sätter ihop en utstyrsel med bilder på kläder jag skulle vilja ha på mig från olika märken och butiker jag hittar på nätet.



Tunn blus från Gina Tricot, grå leggings från Gina tricot, armband från Gina Tricot och skor från Jeffrey Campbell.



Tro bara inte att inte är glad över de kläder jag redan har; jag tycker bara det är kul att drömma. :)

Idag hade jag solglasögon-premiär för i år! Satte i linser så att jag kunde sätta på mig de kära solglajjorna (säger man så?) när jag och mamma tog en långpromenad. De inger en känsla av vår, liksom. Och våren är något jag längtar efter just nu. Jag tycker mycket om vintern, men i år har den varat så himla länge. Håller ni med?

Vi hörs kanske lite senare! Kram

Postad i: Kommentarer (0)

13:37 - Eliiit

Puh! Det luktar möbeltvätt här. Pappa gör ren en fåtölj. Kanske tar med hunden på en promenad så slipper vi bägge doften... Eller vad ska jag egentligen göra idag? Promenad är den bästa idén so far. Jag behöver frisk luft; det brukar hjälpa mot tristess. Dessutom är det jättefint väder.

Jag har inte så mycket mer att säga, faktiskt. Känns som att det behövs lite nytt och fräscht på bloggen. Lite bilder och annat. Ska försöka jobba på det, men det blir inte nu. Nu ska jag ut.

Puss

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)