>

Summer lovin'

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Å en sån underbar mooorgoon...

Ahh, härliga måndag! Och tisdag; imorgon är sista riktiga skoldagen i min grundskoletid. Weird. Vi övernattar nämligen med klassen imorgon kväll, så därför har vi ingen skola på onsdag. Torsdag - måndag är ju alla lediga och sen är det bara sista veckan kvar, och den räknas liksom inte. ;)

Det var verkligen ett tag sen jag skrev här sist. Har inte haft lust... Jag tror inte att jag skulle bli en bra känd bloggare eftersom det då kan vara bra att uppdatera nån gång också. Menmen, jag bloggar när jag känner för det, och idag känner jag för det! :D

Förresten, jag fick tillbaks min senaste SO-uppsats för ett tag sen, och jag fick MVG! ;) Det betyder att jag har ett självklart MVG i slutbetyg! :D

Ska snart gå på hundpromenad med min brorsa, men medan jag väntar på honom tänkte jag lägga upp lite inspiration eller liknande. Vi får se vad det blir. ;D

Hörs! :*

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hemskt mycket hej

Slänger in ett litet hej här bara för att jag har lust; vi ska nämligen äta precis nu. Det blir film och tv-middag idag! Min mamma pluggar på högskolan för tillfället, så hon har typ i läxa att se "Match Point". En deckare, tydligen. :)

Mina (om än mycket små) pluggplaner för ikväll är ganska grusade. :P Filmen lär väl hålla på ett tag...

Vi hörs! :D Kram.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lördag 14e maj

Klänningen från Ellos som jag hämtade igår passade faktiskt rätt bra!! När jag precis tagit på den tänkte jag typ "nooooo", men sen insåg jag att om man stramar åt den lite vid halternecken så att midjan kommer lite högre upp, sitter den jättefint! :) Så den blir det! Nu är det ur världen iaf.

Nu är det bara hälsodagbok, bildanalys och no-uppgift som ska göras färdigt. Ja just det, och så några detaljer på so-uppsatsen också. Hurra.
Men hur som helst, jag är glad ändå. Till att börja med är det lördag och det är dessutom inte många "riktiga" skolveckor kvar.

Jag får en känsla av att jag kanske låter lite anti när det gäller skolan här på bloggen. Jag är visserligen anti skoljobb som man måste göra hemma och som hänger över en, men annars är jag lite av en "pluggtyp". Att plugga och att gilla att plugga behöver inte nödvändigtvis hänga ihop. ;)

Kram <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

:)

Haha, det slog mig just, precis efter att jag hade publicerat förra inlägget, att det ju heter "glad i hågen" och inte "frisk i hågen"!

"Frisk i hågen", herregud.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Frisk i hågen

Det e dags för fredagsmyyys!

Hej hopp. Sitter hemma och tar det lugnt.

Fredag betyder matte som sista lektion, vilken slutar kl 15.40. Det var ingen bra mattelektion för min del, kan jag säga. Ack, ack. Noll koncentration. Bristningsgränsen var nära. Antagligen mest för att jag hade absolut ingen näring i kroppen (vilket behövs för att jag ska orka tänka ordentligt).

Menmen, nya tag! Frisk i hågen! (Säger man så?) Hej faderuttan bing bång! (Dessa fraser har som syfte att symbolisera personen i frågas vilja att gå vidare och lämna skitmatten bakom sig för ett slag.)
Ikväll blir det fredagsmys hos en kompis. :D Förhoppningsvis får vi tag på Sex and the city 1 och 2 att nörda framför.

Kram

Ja, just det, fick ett sms där det stod att min klänning från ellos.se finns att hämta ut nu. Tjoho! :D:D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Shopping ;DKlänning från ellos.se

För första gången i mitt liv ska jag handla kläder på nätet! Ska beställa hem och prova den här. Hoppas den passar och är fin i verkligheten också.

Godnatt!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Finally!!

Hej, det var ett tag sen! Har haft mycket att göra. Skola, konsert m.m. Men för tillfället är jag fri. För ett par timmar sen skrev jag nämligen klart min so-uppsats om globalisering! :D Jag ska läsa igenom och så innan min lärare får den, men annars är jag alldeles klar.

Jaha... Mer då? Jo just det, idag sprang jag 6,6 km på gympan, dvs sex varv runt en 1,1 km lång slinga. Jag trodde inte att jag skulle klara mer efter fyra varv, men det gick såklart. :) Det är faktiskt jobbigare att springa samma varv om och om igen än att springa en enda lång runda...

Vi hörs kanske imorgon. :) (andra delen i matte-nationella, yay!)

Kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Helg (men ledig?)Jag har nyss slagit in några paket till min brorsa som fyller 18 på måndag (fast vi firar honom imorgon). Det här blev jag nöjd med - det har en sån där vikt remsa i samma papper tvärs över - men resten blev rätt fula. Alldeles vinda, typ. Menmen, det är det som är inuti som räknas. :)
Remsan på paketet syns inte för jag fotade med webbkameran... :/

I helgen måste jag skriva klart min so-uppsats om globalisering, och jag har jättemycket kvar! Men jag gör det mesta på söndag; på fredagseftermiddagar sover min hjärna och på lördag ska jag plugga musik, vilket är allt jag orkar med då. Så det blir ett helvete på söndag. Men det klarar jag.

Hej hopp! (Jag var nära att skriva ett rimmande ord där, men jag lät bli) :P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)