>

2011-02-28

Försökte ladda upp en bild med vill ha-kläder som inspiation, men det står att det är fel format på bilden. Nåja.

Måndag idag, men jag sitter hemma och tar det lugnt. Varför? För det är sportlov! :D

Vet inte vad jag mer ska skriva, så

goodbye
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-02-27

Jag och pappa har just kommit hem från Orsa. Vi åkte med kusinerna hem. Mamma är snart hemma hon med; hon är på väg från flygplatsen nu...

Jaha, vad finns att säga idag? Inte så mycket förutom möjligen kvällens aktivitetsschema. Kl 20 - Solsidan. Okej, det är allt jag har planerat. :P

Tack o hej.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Dagens datum, vad det nu är

Tjoflöjt.

Blev inte av att blogga igår; jag slutade skolan kl tjugo i fyra och sen åkte vi ganska direkt till Orsa, där min farmor och farfar bor.

Blir ev. bowling senare och nu ska vi ner på "byn".

Ciao

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hoppas hoppas!

Hoppas hoppas hoppas att min hals har slutat göra ont imorgon! Vill kunna vara med på friluftsdagen och åka skidor!
Jag tror på tillfriskningtekniken att om man verkligen tror på att man ska bli frisk så blir man det. Om man verkligen tror. Detta kanske gäller främst vid allvarligare sjukdomar än en liten förkylning, men man kan väl alltid försöka. :)

Idag när jag kom gående i korridoren stötte jag på min SO-lärare. Hon höll upp handen i en high-five, som jag besvarade, och så sa hon "bra jobbat!". Och sen fick jag reda på att jag hade fått MVG på min SO-uppsats!!! Yesss!!!! :D Jag blev något glad. En liten smula. :)

Jag hade just en tanke på att kolla runt på lite fina kläder och skor på internet och lägga upp några trevliga inspirationsbilder, men kände att nej, jag känner inte för det. Däremot känner jag för att ÄTA! Så goodbye.

Kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Glömmer alltid att fylla i detta fält

Hejhej.

Jag har ont lite ont i halsen och könner mig hängig, så jag har gosat ner mig i sängen för att ta det lugnt ett tag. Jag var okej i morse, men fick mer och mer ont i halsen under dagen... Nåja, det är inte så hemskt. Låt oss byta samtalsämne (eller skrivämne kanske passar bättre) till något roligare.

Få se... Vad finns det för roligt att skriva om idag? Jag fick G på G-provet i SO, men det är inget jag går runt och hurrar över eftersom det var helt väntat. Alla i klassen fick G. Jag är nyfiken på att få höra vad min lärare tycker om min uppsats! Hon har skrivit ut den och ska ta hem den. Jag får hålla ut i några dagar till.

Igår (eller var det i lördags?) satt jag och ritade. Fick bara lust att ta fram asken med pennor i olika hårdhetsgrad och anstränga mig lite. Dock gick det rätt snabbt att göra en någorlunda färdig bild, så innan jag eventuellt lägger upp den ska jag nog jobba lite mer på den. :) 

Nu ska jag gå in på lite bloggar och inspireras! ^^

Puss
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-02-20

Go'kväll!

Har inte blivit av att blogga något idag, så jag tänkte bara slänga in några rader innan jag går och lägger mig. Vad kan jag berätta? Jo, idag var vi och simmade igen. Denna nya tradition gör faktiskt söndagarna lite roligare. Man har liksom något att klä på sig för (har nämligen för vana att gå runt i pyjamas till kl fem på eftermiddagen). ^^

Mer då? Ja just det, jag jag har skrivit klart min SO-uppsats och har just mejlat iväg den till min lärare!!! Det är skönt att ha den ur världen, särskilt eftersom vi ska börja skriva en till nästa vecka... :P

Så, det får räcka för idag. Ha det bra!

Godnatt.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Salut!

Det har gått ett par dagar sen jag skrev sist, men i förrgår var jag tvungen att prioritera pluggandet inför fysikprovet igår (vilket gick bra, btw). Och igår krånglade internet, så jag kunde inte blogga då heller.

Hur som helst, jag skriver nu! Igår kväll tog jag det lugnt med mina föräldrar och ikväll efter middagen ska jag till en kompis och spela wii och lite sånt mys. Stavas det så förresten? Jag har inte så bra koll; har bara spelat det två gånger förut.
Imorgon bär det av till simhallen igen! Ska bli kul. :)

Förresten, jag kom just på att det nog verkar som det bara är jag och mina föräldrar här hemma, och oftast är det så också, men jag har en storebror som går på gymnasiet i en annan stad, så han kommer hem på helger och så... Bara så ni vet.
Jag undrar om det är någon som läser bloggen än. Om jag än så länge bara pratar med mig själv... :P Jag ska kolla statistiken, och sen blir det nog att kika runt på lite kläder på le internet m.m. Kanske lägger upp en bild senare om jag hittar nåt intressant.

Au revoir!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Internationella Parantesdagen

Goddagens.
Jag satt (fram tills nu) och pluggade fysik och lyssnade på musik (okej, det gör jag fortfarande, men ändå). Nu är det Eminem som som strömmar ut från högtalarna (låter som om jag beskriver värsta discohögtalarna; i själva verket hör jag knappt musiken för vattenkokaren är i gång). Eminem är verkligen bra! Speciellt "Beautiful", som ligger högt upp på min "Bästa låtar"-lista (inte för att jag har någon sådan).
Nu blev jag inspirerad; jag ska göra en lista med några av mina favoritlåtar! Ibland inser jag hur himla viktigt musik är för mig. Den känslan är helt galet fantastisk.
Här kommer låtarna:

* Done all wrong - Black Rebel Motorcykle Club
* Slow life - Grizzly Bear
* Possibility - Lykke Li
* Rosyln - Bon Iver & St. Vincent
* Beautiful - Eminem
* Not afraid - Eminem
* Let me sign - Robert Pattinson
* Never think - Robert Pattinson
* Uprising - Muse
* Somebody to love - Queen eller Glee Cast
* Everytime - Britney Spears
* Try sleeping with a broken heart - Alicia Keys
* Only girl - Rihanna

Kan nog tilläggas fler, men dessa var de jag kom på i brådrasket (jag har inte ens bråttom, men kände för att använda uttrycket). Lyssna på dessa om du inte har gjort det. Speciellt Let me sign, Never think och de fyra första på listan. Let me sign och Never think finns inte på Spotify, så nu går jag in på Youtube och lyssnar och NJUTER! :)

Ha en underbar kväll och dag imorgon, så hörs vi nog på eftermiddagen/kvällen! <33

Förresten, idag är det Internationella Parantesdagen (något jag uppfann alldeles nyss).
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

18:43

Tänkte lägga in bilder på plagg jag gillar från Gina Tricots nya kollektion, i full storlek. Men det krånglade så det får bli miniatyrer istället.

 
Jeansshorts. Gillar dessa som ju är en lite vidare modell. Personligen är jag ute efter ett par tajta. Jag har inga som passar längre i och med att jag klipper av mina jeans när de är för små, och då blir ju shortsen snart för små också... :P



Gillar att den här trjöjan inte bara är ännu en randig tröja, utan att det händer något mer!



Har länge velat ha en byxdress, men inte hittat någon som sitter så pass bra att jag vill slå till. (Jag är rätt petig.)



Det grövre tyget gör att man känner sig mer klädd.



Detta är faktiskt ett par shorts! Säkert sköna att ha på sommaren, plus att dem är snygga. :)

Tack för mig!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-02-15

Idag blev jag och två av mina kompisar intervjuade av radio (p4) och lokaltidningen i skolan. Det handlade om gymnasievalet. Under intervjun av tidningen var en fotograf med som knäppte tusenmiljoner bilder medan man pratade, vilket kändes lite konstigt, men hela grejen var jättekul! :)

Annars rullar det på som vanligt, förutom att vi har fysikprov och SO-G-prov på fredag. SO-provet kommer vara som ett läxförhör, i och med att det bara är G-prov. Men fysiken, däremot, är svår och kommer antagligen vara betydligt värre än ett läxförhör. Det är kärnfysik. :(

Nu ska jag göra något som jag inte har gjort på väldigt länge: jag ska spela The Sims! :D

Kraam

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Go'kväll!

Go'kväll.
När jag hör det ordet tänker jag direkt på tv-programmet Go'kväll, vilket jag associerar med min farmor och farfar, och då föreställer jag mig att jag sitter med dem och min familj i deras vardagsrum och tittar på programmet, och då får jag en hemtrevlig känsla! Sammanfattning: Det känns mysigt när jag hör ordet Go'kväll. :P Nu vet ni det.

Måste gå ut med hunden, så jag har inte tid att skriva nåt mer. Men nu vet ni att jag lever i alla fall. *Peppar peppar ta i trä*.

Puss & kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

17:11

Har varit och simmat tillsammans med föräldrarna. Det är extremt ovanligt när det kommer till mig. När jag var liten åkte familjen till simhallen varje vecka, men nu var det nog fem-sex år sen sist (förutom ett par enstaka gånger).
Med bastu efter är det verkligen mysigt! :D

Nu: promenad med hunden. Sen: skriva SO. Ännu senare: Solsidan och allmänt tv-mys. :)

Kram och ha en skön kväll.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag hjärta SO

Godmorgon/god förmiddag!

Jag ska fortsätta skriva på en SO-uppsats. En uppsats som jag hållit på med i några veckor nu. Men jag ska bli klar idag eller i början av veckan som kommer. Det SKA jag. Har faktiskt bara själva reflektionen kvar. Den kära reflektionen, ja. Perspektiv, jämförelser, allmänbildning, framtid...
Det är den här reflektionen som får SO att bli ett riktigt pluggämne, i alla fall för min del. Visst, det är nyttigt att kunna se saker ur olika perspektiv och blablabla, men tänk om det bara hade handlat om fakta? Om man bara hade haft G-prov? Det skulle vara ganska nice ändå.

Jag vill gå på bio! Har haft lust med det ett tag nu, och biobegäret brukar vara som störst på söndagar av någon anledning. På söndagar går det ju inte så mycket, så mitt undermedvetna gjorde ett mindre bra val.

Jag låter lite negativ idag! Jag känner mig rätt glad, så jag borde inte låta något dystert genomsyra vad jag skriver här.
Slugrubblat, jag ska faktiskt börja skriva nu. Och efter det: brunch! :)

Hörs senare <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Om jag får drömma lite



Grå tröja, Kappahl
Jeansskjorta, Lindex 
Svart väska, Kappahl 
Ringar, Guldfynd by Kenza 
Ugglering, Lindex 
Beige kofta, Lindex
Vit skjorta, Kappahl 
Ljusbeige blus, Kappahl 
Leopardmönstrad kofta, Lindex 
Brun kofta, Lindex
Offwhite tröja, Lindex

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2011-02-12

Jag försöker hitta en kavaj och en blus som jag köpte på Oasis i Stockholm för ett tag sedan, men jag hittar bara onlineshoppar som är utländska. Så ni får väl se någon annan gång. Jag kan ju fota dem...

Jag undrar vilka jag skriver till när jag skriver "ni". Jag menar, är det någon som ens har hunnit se min blogg än? Det finns ju så galet många att man inte kan förvänta sig läsare efter bara några dagar. Men om det nu är någon där ute som läser det här, var välkommen att fortsätta! :)

Jag har ingen aning hur denna lördag ska spenderas. Det är lite sent att ge sig ut på stan nu, man måste vara ganska tidigt ute i och med att affärerna stänger kl fyra. Och jag kan inte åka skridskor på sjön, för det är någon stor tävling på gång. 
Det finns förstås en sak som jag kan göra. Som jag måste göra, rättare sagt. Jag måste sy på hängare på några handdukar. Jag har nämligen en tendens att råka slita av dem när jag torkar mig om händerna. Jag brukar skylla på att jag är extremt stark, men mina föräldrar verkar inte tro att det är det som gör det... :P
Någon annan som råkar ut för det här? Kommentera!

Så snart som möjligt ska jag försöka lägga upp lite teckningsbilder. Jag har inte så många färdiga teckningar som jag vill lägga upp, men det kommer eftersom. Fortsätt att kika in här så får du snart se något jag gjort! :)

Tack o hej.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

19.10

Hej igen.
Harry Potter-maratonet blir av! Min kompis kommer förbi lite senare ikväll, och då ska vi kolla på fjärde och antagligen femte filmen. :) Det blir mys.

Hoppas alla får en jätteskön kväll!

Kram

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

13.31



Jacka från H&M, byxor från Bubbleroom.se, volangtopp från H&M, gul klänning från H&M, rosa bolero från H&M

Voila, här har ni mitt första blogg-kollage någonsin. Hoppas att det kan ge lite inspiration... :) Bilden blev nog lite liten dock.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hemma!

Hallå!
Jag är hemma mycket mycket tidigare än jag brukar på fredagar. Vanligen slutar vi kl tjugo i fyra, men eftersom man fick åka och se skollaget i en finalmatch i hockey, skulle vi inte ha de två-tre sista lektionerna. Men min lärare sa att om jag inte ville åka, kunde jag gå hem och göra något vettigt av tiden. Alltså plugga NO eller matte antar jag, men jag väntar med det tills jag har inspiration. :P Och ja, jag SKA räkna matte i helgen, åtminstone några tal...

Lite senare ska jag kanske fortsätta ett påbörjat Harry Potter-maraton med en kompis. :) Hon är på hockeyn, så det får bli lite senare i så fall...

Vad händer hos er denna fredag? Något trevligt på gång? :D

Nu ska jag kolla runt på lite inspiration på olika modesajter, så hörs vi snart med lite bilder.

Kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

21.39

Hej igen!
Har just jobbat matte. Jag gjorde tal som jag inte lyckats lösa i skolan, och jag vet inte varför jag inte klarade av dem då. Jag vet att jag har varit okoncentrerad de senaste lektionerna, men inte SÅ okoncentrerad. De här talen var faktiskt ganska lätta! Men, men. Man har väl sina downs, i alla fall när det gäller matte. :)

Ska strax krypa ner i sängen och läsa Svärdet och spiran: Stormarnas tid, eller så blir det Harry Potter. Jag är ett stort Harry Potter-fan, bara så ni vet. Det är nog tredje gången jag läser serien nu...

Idag har jag gjort nationellt prov i svenska. Det var skrivarfrågan och jag valde att skriva ett bidrag till en antologi om "Ett ljus i mörkret". Någon annan som har gjort provet nyligen? Vad valde ni?

Nä, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Godnatt! ^^
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Första inlägget!

Bild från liten amatörphotoshoot i källaren :)

Hej!
Välkommen till min nya blogg. Jag har bloggat förut men lagt av, för att sedan börja igen idag. Vi får hoppas att det håller den här gången. Jag älskar att skriva i olika sammanhang, så det finns goda chanser. :)

I min blogg hoppas jag kunna inspirera i fråga om mode, teckning, musik... ja, vad som än dyker upp i mitt huvud!

Jag har fortfarande inte lärt mig hur man lyckas få till en egen snygg design på sin blogg. Jag provade för en stund sedan och gjorde några små ändringar i kodmallen, och det fungerade, men sedan kunde jag inte ändra något mer. :( Om någon har koll på hur man gör, skriv en kommentar så att jag kan göra bloggen roligare!

Till sist vill jag bara säga: Kom snart igen! Ska försöka uppdatera bloggen med lite bilder och annat.

Tusen kramar,

Marie

PS. Glöm inte att komma tillbaka! :D



Bild från en liten photoshoot i källaren. :)


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)