>

Sunday

I eftermiddag/kväll blir det nog en båttur familjen och kusinerna. :) Vi brukar åka till Björnön i Runn, för er Falu-/Borlängebor som vet. Min kära vän Fru Mens brukar kunna pricka in dessa bad-/båtdagar ganska bra - idag är inget undantag - men bad blir det nog i alla fall.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Jag blir nog kvar här vid datorn ett tag till... ;)


Från i vintras eller i våras. Jag och min kusin hade "Phootoshooot!".

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

LV

I Karlstad i torsdags var vi inne i en stor second hand-butik. Det fanns en typ "fancy area" där jag blev kär. I en Louis Vuitton-kopia! :D 125 spänn och så var den min. Ursäkta extremt dålig bildkvalité...

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Hemma!

Nu är jag hemma efter några underbara dagar med min kära vän i hennes sommarstuga. Puss på henne! :)

Innan dess var jag uppe i Norrsele, en by i norrland där täckningen inte är den bästa. Men jag ville inte använda dator där uppe i vilket fall som helst. När vi är i Norrsele hittar vi på saker, typ spelar Monopol, kortspel, badar, spelar fotboll, slåss med myggor...

Vet inte hur dagen ska spenderas, förutom att vi får besök av pappas gamla kompis senare.


En "gammal" bild från tidigare i sommar

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

random inlägg

jag är med min kompis i hennes stuga och hoppar runt på klippor. bloggar när jag kommer hem! puss :)

OBS! har tagit görfina bilder som kommer upp sen.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Rubrik

Generellt är jag en väldigt positiv person, men jag börjar tröttna på den här rubriksrutan nu.

När jag ringde till OKQ8 för att kolla upp hur länge man får ha två hyrfilmer (hittade inte kvittot) fick jag det inte bekräftat att man får ha dem i två dygn, utan att det är ett dygn som gäller! Jahapp, klockan är halv sex och vi måste lämna in filmerna senast sex, om vi inte vill betala för att ha dem ett dygn till. Nej, det vill vi inte, eftersom vi redan betalat 110 spänn(!) för att hyra dem. Så det är bara att lämna tillbaka utan att ha fått se Black Swan än. 55 spänn käpprätt åt skogen. Nåja...

Hur som helst, när jag och mamma åkte och fixade det så åkte vi till Åhlens också för att leta efter några tavelramar (som vi inte hittade). Men på rean där hittade jag ett par brungröna byxor för 49 kronor! :) Brungrönt låter ganska fult, men jag gillar dem. ;D Ska snart gå och prova vad som passar till.

Kramkram

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Rubriksångest!

Denna regniga dag har hittills spenderats så här:

1. Gick upp rätt tidigt (i min värld: ca 10.55) och sa hejdå till brorsan som ska vara hos kompisar i Sthlm i helgen. (åt frukost såklart)

2. Surfade runt på l'internet.

3. Jag och mamma rensade gamla teckningar som jag och min brorsa gjort (de flesta var mina, dock). :) Jag gjorde väldigt intressanta teckningar, nästan groteska ibland haha.

4. DANSADE! Hur kul som helst; när jag shakar loss i vardagsrummet till Madonnas "Hard candy"-skiva är jag som lyckligast. Jag blev helt överväldigad (och genomsvettig) över hur mycket jag älskar att dansa! :D

5. Vovven kom ner från sin sovkudde i sovrummet. Klockan två. Hon vill inte gå ut och gå när det är ruggigt väder... Men snart måste hon! :) <3 ÅÅh herregud vad jag älskar henne! Mer än vad som är möjligt!

6. Bloggar.

7. Ja, vi får väl se vad dagen har att erbjuda.

Förresten, igår kväll cyklade jag och brorsan till OKQ8 och hyrde två filmer, The Rite och Black Swan. Ikväll blir det att se Black Swan och igår såg vi alltså The Rite. Den var jättebra! Verkligen, SE DEN. Men varning: lite läskig också. Jag blundade bitvis. Men det är ett skitbra slut (ska inte avslöja något...). :D
Någon som har sett den? Vad tyckte du?

Ha en bra dag!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Svett, England och Monopol

Haha, jag gav det ett försök. Tänkte nämligen ligga på ett skynke och sola ute i trädgården, men efter en stund höll jag på att smälta bort! Svettades ihjäl! Så jag gick och tog en kall dusch istället; behövde ändå tvätta håret.

Hur som helst, vid fyra-tiden ska jag vara med min kompis som åker till England på måndag morgon, så det blir sista gången jag ser henne på tio dagar. :(

Min familj och jag har fått Monopolfeber! Det går, liksom The Sims, i perioder, men nu var det riktigt längesen jag spelade Monopol. Flera dagar den här veckan har vi spelat, och strax ska jag utmana min bror (som för övrigt har krosssat mig de senaste gångerna). :)

Kraaaaaaaaaaaam!!!!

Update: Förresten, nu har min design ordnat till sig - av sig själv. Skönt!

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

VAD SKA JAG SKRIVA HÄR IDAG!?!?

Det är väldigt varmt idag, men det ser ut att kunna bli åska senare. Förhoppningsvis går jag inte miste om en massa supersoligt väder de närmaste dagarna - jag har nämligen som tjej "inte möjlighet" att bada just nu, om ni förstår. Suger. Hårt.

I alla fall, nu ska jag spela the Sims! Det går i perioder det där, "Sims-perioder". Speciellt förut kunde jag ibland nörda varje dag för att sen inte spela på flera månader...

Kram!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Je m'excuse

Det har uppstått ett litet problem. Tänkte fixa ny bloggdesign med hjälp av en blogghjälpsida (blogghjalp.se), men den nya designen blandades ihop med den gamla så det ser helt knasigt ut. Jag har försökt ordna det, men jag orkar inte hålla på, så nu får det vara som det är för ett litet tag.

Hur somhelst, sommarfesten hos min morfar var jättelyckad. Det var väldigt trevligt! :) Till och med Idoltävlingen (vi gjorde det dock inte som en tävling utan hade bara roligt) var kul! Mamma och hennes syrra gjorde en sketch - jag GRÄT av skratt. Mina två kusiner jobbar båda på en städfirma och de hade gjort en skitkul text och dans till YMCA-melodin. Och mina småkusiner var jättesöta! En dansade lite lugnt till en stillsam låt och det var inte dansen som imponerade utan känslan. Hon blundade ibland och levde sig in verkligen. Hennes syster målade live och mina andra småkusiner, två bröder, dansade (och sjöng lite grann) till Popular. :D

Anyway (kände att jag behövde byta ut "hur som helst"; jag använder det ordet rätt mycket) :P

Kram
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

This day turned out great!

Den här dagen började med att jag vaknade sent, åt frukost framför tv:n, tittade på tv, tittade lite mer på tv och tittade på tv. Bland annat något skönhetsdrottnings-program på TLC, där små tjejer från typ till tio år sminkar sig, sprejar på solbränna... Hur som helst, ganska underhållande. Lite sjukt, dock.
    Och det här "Cake boss" är riktigt kul. :) Ett bageri där de gör helt galna tårtor! Avslutade med Gossip girl och sen kände jag bara "usch!". Behövde verkligen göra något. Så efter att ha släpat mig uppför trappan och suttit en stund kom jag på att jag skulle sticka ut och springa! Så det gjorde jag, i rosa magtröja och träningsshorts. :) Rätt skönt, fast min hund var ganska seg... Kanske berodde på värmen.

Hur som helst mår jag prima nu! Innan middagen ska jag packa lite grejer för imorgon bitti åker vi ner till Bålsta på sommarfest hos min morfar. :D Då får jag träffa mina små söta kusiner!

Nu tror jag att jag ska måla mina tånaglar orangea. :)

Kramkram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)