>

gratisbio.se

Ofta när jag är inne på shoppingsidor hittar jag massa snygga saker men köper nästan aldrig för snålheten slår till. Kunde man få saker gratis vore det ju underbart.

Och tydligen kan man det!

Blev nyss medlem på http://www.gratisbio.se/ där man kan samla poäng genom att vara aktiv på nätet, helt enkelt. Poängen växlas in till premier som skickas hem till en! :) Man kan få rabatter på t.ex. nelly.com och så gratis biobiljetter, som ju hörs på namnet. ;)

Bli medlem (det är helt gratis)!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ät en pepparkaka - bli snäll (random)

Jag är glad! :D Lite olika anledningar till det:

- Gjorde nationella prov i matte 1c idag, nu när det är över är det i princip jullov!
- Vi har ingen matte imorgon bitti (och inte på fredag heller) så det är sovmorgon till 10.25
- Min hjärna börjar styra tankarna dit jag vill och jag står inte och stampar på samma ställe
- Jag älskar romanser...! ;)

En annan kul grej: några treor (tror jag) som går estet media (antar jag) på vår skola gör en film som nåt slags skolarbete. Den handlar om en skola (och hela samhället) där alla är homosexuella. Det är konstigt att vara hetero liksom. Så kul idé! Den kommer bli episk!
Iaf, de behövde statister, och min kära vän på estet teater tipsade mig, så jag skickade ett mejl och sen var jag med! :) Vi har spelat in tre kvällar i rad sen i söndags och nu är det klart för vår del. Antar att vi får se den efter jullovet nån gång. :)
Jag var ju då lesbisk, och klädseln till den första inspelningen, som var på en fest, skulle vara "festklädd lesbisk". Hmm... Lite klurigt om man säger så! man kan ju ha vad som helst egentligen, men man skulle klä sig efter stereotyper så lite riktlinjer fick vi. ;)
Sammanfattning: en väldigt kul grej och coolt att vara med om en filminspelning med "riktig" utrustning och sånt.

Godnatt <3

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Naasty gaaal

http://www.nastygal.com/clothes/drew-crop-knit

JA TACK! (Hoppas länken funkar nu också..)
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Anatidaefobi

Min blogg är så tråkig just nu. Blir mest som en slags dagbok där jag skriver kryptiska meningar som ska föreställa mina känslor sådär en ett par gånger i månaden. Men snart är det jul och livet leker nästan! :) Så bloggen kanske får ett lyft.

Idag efter matten fick jag höra att vi inte hade nån engelska efter lunch (vilket jag borde ha fattat eftersom vår lärare är borta hela veckan). Det gjorde min dag! :D Sann lycka, haha.
    Mer då... Jo, jag somnade nästan på biologilektonen. Bokstavligen, inte bildligt talat på grund av att det var en tråkig lektion. Vi såg på en intressant och bra film om natur och miljö och sånt. Grejen var bara den att den var mer än 1,5 timme lång så den tog hela lektionen. Och så har jag sovit fem timmar i natt också. Den lilla detaljen ja.

Anatidaefobi: Rädslan att det någonstans, av någon anledning, finns en anka som stirrar på dig. "Larson!" nr 4, 1990. Hilarious!

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Be be your love med Rachel Yamagata

http://www.youtube.com/watch?v=XOvaUr6DuK4

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har lyssnat på den här idag. Den går rakt igenom mig.
Postad i: In my heart Kommentarer (0)