>

In my pyjamas at 17.20


En teckning jag håller på med. Är inte helt klar, men nästan, så snart ska jag försöka få upp en bra bild på den! (Och ja, det är meningen att den ska vara lite orealistisk i proportionerna.)

Häromdagen när jag var på stan hade jag lite tid över innan bussen kom, så jag gick in i en av de roligaste butikerna i stan, konstnärsbutiken AQUA! :) Diskuterade knådgummin med kvinnan i butiken (haha) och så tog hon fram ett gummi som bara legat och skräpat i butiken länge. Hon sa att jag kunde få det (hurra!). Jag lovade att avlämna rapport om hur det fungerade, och så gick jag till bussen ett knådgummi rikare. :)
Provade det för första gången idag, och jag lyckades ljusa upp lite mörka partier (det är typ det knådgummin gör, man kan dutta dem mot papperet så fångar de upp blyerts och annat). Men det märktes att det var rätt gammalt, för det var inte ett hallelujah moment direkt... Det blev lite märken och sånt. Men nu har jag provat åtminstone!
Postad i: Teckningar Kommentarer (1)

7 am and I go back to sleep

Godmorgon!
Sitter vid köksbordet och ska, enligt mitt mentala schema, gå och göra mig i ordning om ca fem minuter. ;) Har matteprov kl tio, vilket jag ser fram emot extremt mycket. Extremt.

Bilder att försvinna i en stund:


Åh gud vad underbart det var. Min väns sommarstuga någonstans nära Karlstad (glömmer alltid vad det heter). Vill tillbaka! (Jag ser läskig ut, jag vet. :P)


Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Livet är perfekt (?)

Det blir antagligen ingen fest ikväll för tydligen var man tvungen att ha någon över 25 där och det har vi inte (och ingen förälder vill väl ljuga och säga att den kommer vara där och sen vara ansvarig om något händer, typ). Surt.

Inte nog med det, jag sitter och försöker knåpa ihop ett biologiarbete och det är helt jävla omöjligt. Skjut aldrig upp något till samma kväll som det ska skickas in. Gör. Aldrig. Det.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Heeej

Jag håller på med en ny teckning! Ett porträtt som jag tänkt lägga ner mycket tid på, inte för att jag strävar efter att det ska ta lång tid, men jag vill göra det bästa jag kan av den. :) Jag har bara börjat än så länge, men det kommer föreställa en skådespelare. BLir lite annorlunda att rita en kille... Men kul!! ;D

Livet är väldigt bra just nu. Bland annat pg a dessa saker:

  • vi har inga lektioner imorgon och jag ska inte vara i skolan förrän elva då jag och en kompis ska jobba lite med ett grupparbete.
  • eftersom jag och en kompis, när vi slutat (kl fyra), stannade kvar och gjorde en labbrapport som nu är ur världen, vilket relulterade i att jag inte tog hem några skolböcker hem (=jätteskönt)
  • det är fredag imorgon
  • det är fest imorgon kväll

Man kan nog dra slutsatsen att jag lever rätt mycket i stunden nu, haha.
Men visst är det så? Visst kan några småsaker göra att hela livet känns perfekt!

Kram. (Och förresten, till er som inte är så glada: det blir bättre! Promise)


Några andra glada

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

BikbokLite fint som gärna får flytta in i min garderob :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Nous sommes géniales, tu et moiJag och min franskabok. :) Ska jobba matte nu, men jag tror att jag ska läsa någon text i Génial också. Det var någon som sa det.
Läroböcker till franska har en genomgående trend när det gäller namn. Det verkar vanligt med glada, uppiggande namn, som ska göra det lite roligare att öppna boken. Undrar om det funkar egentligen. Hur som helst, min högstatiebok hette Formidable (1,2 och 3) och min nuvarande heter Génial. Jag känner hur en sprudlande glädje fyller mig varje gång jag ska öppna min bok.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag

Jag ska ta bussen till Friskis om ett tag och träna med en kompis. Har mest suttít och inte gjort nånting idag och nyss gjorde jag en ful hopsättning av kläder i paint. Gick inte att ladda upp bilden så roligare än så här blir det inte idag... ;)

Puss!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

The blog is a mess

Designen är huller om buller just nu, jag har bytt design men den verkar blanda sig med den gamla. Det ordnar nog upp sig snart; det har hänt förut så jag vet. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (5)

Hallelujah!Denna ska jag sjunga på en konsert på fredag kl två! Ska höra av mig till min sånglärare och förhoppningsvis transponera om den till bess, dvs som på bilden ovan.
Är inte nervös än men det kommer...! ;)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

14.23

Ni vet det där behovet av att kasta sig i någons famn - en famn som inte är din?
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

onsdag wednesday mercredi

Jag sitter med matten och har fastnat. Det gick faktiskt bra först, men nu behöver jag hjälp, så jag tänkte fråga pappa när han kommer hem, vilket han borde göra snart. Så jag tog en liten paus i form av dreglande på kandeeshop och marabou (ni vet, man äter men tycker knappt att det är gott, det är liksom bara för att... inte bra haha).

-avbrott i form av matte-

Så, nu har jag fått hjälp. :) (Även om jag har mycket mer att göra.) Kan ni förstå: idag när jag kom till lektionen tänkte jag att idag ska jag göra de sista talen på kapitel 2 och så diagnosen, och sen börja på kapitel tre nästa gång. Men nej. Nej nej. Vår lärare säger att vi ska göra lektion ett och två tills imorgon. (Vi har en planering över vad vi ska göra varje lektion/hemma om man inte hinner.) En lektion är ofta omkring 15 tal...
    Sammanfattningsvis: jag har mycket att göra. Så varför sitter hon där och skriver i sin blogg som typ tre personer läser? tänker du. Det undrar jag med.

Kram.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Rubrik

Tänkte lägga upp ett par bilder på en kjol och en klänning jag köpte på nelly.com för några dagar sen, men det gick inte att kopiera från nelly och jag har inte tid att fotografera dem...

Anledningen till att jag inte har tid är att jag måste göra en franskaläxa. :( Ska skriva något, tror det har med hälsa att göra, typ "vad ska man göra för att hålla en god hälsa?". Kul.

Planerade att lämna datorn och ta itu med skoljobbet halv åtta, och nu slog klockan 19.33, så jag borde kila. Men måste bara säga att det inte är vilken dator som helst jag lämnar, utan min egen dator! I fredags fick vi nämligen våra datorer från skolan! :) Är ingen datanörd direkt, men ändå: hur roligt!? :D

Noo! Nu blev jag på ett sånt galet Nigahiga-humör, och så ska jag gå och plugga franska. :/ (Har du inte gått in på youtube och sökt på Nigahiga - gör det!) Men jag SKA gå ner nu. Klockan är 37.

Puss

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)