>

Studenten om tre år?! :o

Idag började skolan! Mitt nya gymnasium har ungefär 1000 elever tror jag, och kring sextio nya elever på natur. Två klasser, jag hamnade i B. NA11B.
Vi började halv tio i morse med upprop och info i aulan (vi slutade dagen typ tolv) och jag var fast besluten (höll på att skriva "I was determined", håller jag på att glömma det svenska språket?) att komma i god tid. Så tio över nio var jag på skolområdet och tänkte liksom "neej, för tidig!" Så medan jag gick mot rätt hus hyperventilerade jag typ, för jag såg ingen annan där och var allmänt nervös. Men så såg jag några killar jag känner lite grann från min gamla skola så jag hade iaf nånstans att gå... :)

Verkar vara en bra klass, NA11B. Hamnade inte med min bästis men vi lär ju träffas en hel del ändå, och så hamnade jag i samma klass som en annan nära vän. :) Satt bredvid trevliga människor i klassrummet och våra mentorer var kul! Det var väl någon som kändes som den där typen som tror att den är lite för bra för en liksom (det brukar ju finnas nån sån i varje klass), men det är absolut för tidigt att döma. ;)

Haha, orden bara strömmade fram här. Men nu ska jag avrunda med en sammanfattning: en bra dag, även om jag har lite blandade känslor. Mest för att man fortfarande inte fått svar på några frågor, typ som "kommer jag passa in?" och "är alla i klassen schyssta?" och så där. Men det kommer väl!

PUSS!
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Önskeoutfit!



Puss å kram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Happy birtday (again)

Även om vi firade och "låtsades" att jag fyllde år igår, så är min riktiga födelsedag idag! Nu är jag 16! Och imorgon börjar jag i gymnasiet. Hjälp. Men det kommer bli väldigt kul! Är lite nervös i alla fall.. ;)

Är ensam hemma och har inte så mycket att göra för tillfället, så jag tänkte göra en önskeoutfit eller nåt. :) Det var så längesen.

PUSS!

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Sweet sixteen ;D

Hejsvejs!

Idag (egentligen imorgon, men vi firar idag av flera skäl) fyller jag år! Frukost på sängen (o'boy med grädde är tradition) och fina presenter. Har fått bl a en ritbok-grej, "The fundaments of drawing" och två ritblock i A3 och A4. Är jätteglad!

Nu ska jag fortsätta ha en bra dag, see ya!

Förresten, jag fyller 16 för er som inte visste. ;) Meaning: på måndag börjar jag gymnasiet!!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

OrAnGe TrOuSeRs



Har lust att ha på mig de här byxorna från Zara. Tänk vad uppiggande en trist skoldag!

Nu blir det tv-mys. :) PUSS!
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

LÄS!

Såg just några bilder på svältande barn i Afrika. Man mår riktigt jävla dåligt av det, men det sporrar till att göra nåt åt det! Kan Dee Drawings inlägg var riktigt bra, och hon uppmundrade till att kopiera det och sända vidare budskapet. Snälla, läs det och skicka lite pengar!

Nu är det riktigt illa i Afrika. Riktigt jävla illa. Såhär ska det inte behöva vara. Fy 17 vad ont det gör i hjärtat! Det svider, det skär och bränner inombords av att veta att detta existerar. Titta bara på bilderna! Vad ska vi göra hörrni? Barn hungrar ihjäl, bokstavligt talat. De DÖR. Barn! Barnen dör! Av svält! Av hunger! Nej nej nej, nu sätter vi stopp för det här. Vi tillsammans KAN ändra världen. Jag lovar. Ge det ett försök. Snälla ni.

Jag tycker att det är förbaskat bra av storbloggarna att gå ut och uppmana alla sina läsare att hjälpa till. Ju mer läsare de har, desto fler kan de påverka. Men med det menar jag inte heller att det på något sätt skulle vara mindre bra att blogga om det bara för att man har en mindre blogg. Tänk om ALLA, precis ALLA med blogg, kunde skriva ett inlägg om detta för att uppmana andra om att det behövs hjälp. Vi alla bloggare har makt och därför borde vi se till att utnyttja den på ett positivt sätt. Ellerhur? Kopiera gärna detta inlägg och sprid detta vidare. Underbara Tyra har tillsammans med sina läsare lyckats skänka 25 000kr till läkare utan gränser. Det är ju helt jäkla fantastiskt! Vilka männsikor!

Nu vill JAG uppmana mina läsare att skänka en slant. Det ÄR verkligen som Tyra säger - att man kanske tror att 50 kr inte gör någon skillnad, men det GÖR verkligen det. Så om vi alla kan skänka en liten slant, så blir det ju till slut en stor summa pengar som i slutändan räddar liv. Så din 10:a, 20 lapp eller 50 lapp KOMMER att rädda liv. DU kommer att rädda livet på dom här små stackars barnen. Det spelar ingen roll alls hur mycket du väljer att skänka, vartenda litet öre räknas.

Jag har personligen skänkt pengar, mitt företag Kan Dee Art & Design AB har skänkt pengar, min pojkvän Marco, mina föräldrar, min släkt och mina vänner har skänkt. Visst vill mina läsare också vara med och rädda liv? Gör det nu med en gång och dar inte ut på det. Tack snälla ni för att ni hjälper till att rädda liv! Älskar er!

50kr - Skicka ordet TIMME till 72970
100kr - Skicka ordet TIMME 100 till 72970
200kr - Skicka ordet TIMME 200 till 72970

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Monday evening

Goddagens!
Anledningen till att uppdateringen har varit NOLL de senaste dagarna beror på att jag har haft så mycket för mig! Bland annat en tripp till Stockholm och bl a Gröna Lund(!) med min kompis och våra mommies. Galet kul. :D Sen en natt i Leksand (vi hälsade på pappas kompis), supertrevlig kväll hos kompis, filmkväll med tjejgänget... :)


Min relativt nya skrivbordsbakgrund! Blev så inspirerad av en vän som har en galet fin och somrig bakgrund. Bilder från weheartit.com - jättebra sida för bilder.

Kram.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Trevlans trevlig dag

Idag gick jag upp kvart över sju för att cykla till min kompis strax innan åtta. Och hon var inte hemma. Anledningen? Jag skulle vara hundvakt åt deras två cavalier king charles spaniels! Deras hundar alltså, hehe. Det är en tvååring och en liten valp. SÅ SÖTASÖTASÖTA! Softade mycket med dem i soffan framför tv:n, men jag var ute i trädgården lite också och så tog vi en liten promenad (liten för att jag inte visste vart jag skulle gå, haha). Det är rätt krångligt att gå med två hundar samtidigt faktiskt. Hade aldrig gjort det förut. Men man känner sig ändå lite stolt, typ "här kommer jag med två hundar!". Haha. ^^

Annars då? Jo, jag träffade min kära vän som varit på läger (Juniorlandslaget i blåsmusik)! Blir Stockholm med henne och våra mommies på onsdag. :D:D:D

Förresten, här kommer några bilder från då jag var i min kompis sommarstuga!






Nuvarande facebook-profilbild!


Profilbild som står på tur, hihi.

PUSS.

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Fjällräven

Jag har ju en hund, en finsk spets som heter Saari. Hon är sex år (tiden går alldeles för fort!!). Slötittade på lite bilder, och såg några fina på min älskling. Jag måste bara visa dem!


Vår fjällräv!


Det här är den mest skräckinjagande gäspningen jag har sett. What about you?


Älskar den här bilden! Det är ju som att hon posar, liksom!

Puss, kram och ha en trevlans trevlig kväll! :)

Postad i: In my heart Kommentarer (1)

Drawing and dinner



Ritade lite häromdagen! Inspiratinen kom från en Glamourtidning, om jag inte minns fel... :)

I förrgår kväl hade vi gäster i form av min moster som bor på Rhodos i Grekland och så hennes kille. Mycket trevligt! Hur som helst, här kommer ett par random bilder som jag tog och tycker blev rätt fina!





När jag var i min kompis sommarstuga utlovade jag ju lite bilder som vi tog där. Jag har för avsikt att lägga upp dem, men det är lite krångel med skickandet av dem. De är tagna med hennes kamera... Men det kommer, som sagt!

Ha en bra dag :*

Postad i: Teckningar Kommentarer (0)

Hopelessly in love


Jag har ganska nyss varit och sett Harry Potter och dödsrelikerna, del 2. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta - jag gör väl både och egentligen. Skrattar för att den var så sjukt bra och en bra filmatisering av boken, och gråter för att nu kommer det inget mer nytt inom HP. Visst, jag kan se om filmerna hur många gånger som helst och fortsätta läsa böckerna (kanske börja om med serien för femte gången? ^^). Men inget blir för första gången mer!
Jag kommer faktiskt inte ihåg hur det var första gången. (Att läsa böckerna alltså, inget annat, hehe...) Det kanske är bra i och för sig, för då känns det inte så drygt att jag inte får uppleva det igen. (Gud, vilken nörd jag är, förresten. Har du lagt märke till det än?)

Hur som helst, en sjukt bra film och - i mitt fall åtminstone - många tårar och många skratt! Se den! :D Och för tusan, läs böckerna ni som inte har gjort det! Ni kommer inte att ångra er!

Okej, nu kan jag lika gärna göra det här HP-hyllningsinlägget ordentligt. Att jag är en nörd har jag ju redan klargjort. ;) Harry Potter är - och kommer antagligen alltid att vara - de bästa böckerna jag nånsin har läst. Så är det.

Puss på er :*

Postad i: In my heart Kommentarer (0)