>

Hopelessly in love


Jag har ganska nyss varit och sett Harry Potter och dödsrelikerna, del 2. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta - jag gör väl både och egentligen. Skrattar för att den var så sjukt bra och en bra filmatisering av boken, och gråter för att nu kommer det inget mer nytt inom HP. Visst, jag kan se om filmerna hur många gånger som helst och fortsätta läsa böckerna (kanske börja om med serien för femte gången? ^^). Men inget blir för första gången mer!
Jag kommer faktiskt inte ihåg hur det var första gången. (Att läsa böckerna alltså, inget annat, hehe...) Det kanske är bra i och för sig, för då känns det inte så drygt att jag inte får uppleva det igen. (Gud, vilken nörd jag är, förresten. Har du lagt märke till det än?)

Hur som helst, en sjukt bra film och - i mitt fall åtminstone - många tårar och många skratt! Se den! :D Och för tusan, läs böckerna ni som inte har gjort det! Ni kommer inte att ångra er!

Okej, nu kan jag lika gärna göra det här HP-hyllningsinlägget ordentligt. Att jag är en nörd har jag ju redan klargjort. ;) Harry Potter är - och kommer antagligen alltid att vara - de bästa böckerna jag nånsin har läst. Så är det.

Puss på er :*

Postad i: In my heart Kommentarer (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: